Tilbage

Digital designer fra Kvalifik vinder pris i global konkurrence

Senior Digital Designer Riziki fik en bemærkelsesværdig tredjeplads ved Webflow Speed Build Challenge 2023 i San Francisco.
5. oktober 2023
Af
Søren Boesen
,
Managing Partner

hjemmeside bygning blev til e-sport

Er det muligt at bygge en hjemmeside på 15 minutter? Og gøre det, mens tusindvis af mennesker ser på fra hele verden? Det var den udfordring, vores seniordesigner Riziki Nielsen stod over for i går, da han var i semifinalen i Webflows årlige Speed built Challenge.

Hvert år arrangerer Webflow en global udfordring for at afsløre crème de la crème af Webflow-byggere - dem, der blander kreativitet, hurtighed og dygtighed til at skabe websider, der skiller sig ud. Øvelsen er enkel, men krævende: skab den bedst mulige hjemmeside på 15 minutter ved at følge en prompt genereret af Webflows promptgenerator.


Klar, parat, byg!

Semifinalen var en nervepirrende kamp mellem Riziki og Carlos Sepulveda fra Colombia. Det foregik på scenen ved den årlige Webflow-konference i San Francisco og blev sendt live på Youtube.

Den prompt, de fik, var:

En mobil app UI til en film, der har et ildtema, som også har en kontinuerlig scrollende interaktion.


De to konkurrenter tog deres hovedtelefoner på og begyndte at bygge.

Det, der skete på skærmene, lignede en screencast på 5x hastighed. Men det var live, og mens de byggede, kommenterede tre kommentatorer hvert eneste element og interaktion, de tilføjede til deres site.


Hænderne væk fra tastaturet

Da den store nedtælling viste 00:00, var det tid til at fjerne hænderne fra tastaturet og demonstrere deres build. Desværre løb Riziki tør for tid til at ændre z-indekset, hvilket betød, at nogle elementer på hans side ikke var synlige for dommerne. Carlos sejrede i denne runde mod Riziki og gik også videre som den samlede vinder af udfordringen.

Selvom Riziki ikke vandt førstepladsen, gjorde hans digitale kunst indtryk på dommerne, og han overgik de andre semifinalister og sikrede sig en tredjeplads i konkurrencen. Rizikis præstation gør ikke kun os hos Kvalifik utroligt stolte, den viser også, hvor kraftfuld Webflow er, og hvad man kan opnå på kort tid.

Fortsæt med at læse