Tilbage

Webflow Speed Build Semifinalist fra Kvalifik

Sidste år var Riziki Nielsen blandt de 16 hurtigste i verden til at omdanne en prompt til en kreativ Webflow-landingsside. I år er han blandt de 4 bedste, når han træder ind til semifinalen i San Francisco den 5. oktober ved Webflow Conf 2023.
18. august 2023
Af
Rebecca Busk
,
Kommerciel Direktør og Partner

Hvad er Webflow Speed Build Challenge?

Hvert år er Webflow vært for en verdensomspændende udfordring for at finde den mest kreative, hurtigste og mest talentfulde person til at bygge Webflow i verden. For at kunne ansøge skal man optage en video hvor man bygger en side i Webflow fra Webflows promptgenerator på under 10 minutter. Se Rizikis ansøgning her. Dommerne valgte deres top 2 i EMEA-regionen (Europa, Mellemøsten, Afrika) til at konkurrere om den sidste plads i semifinalen.

Den regionale runde

Den 26. juli 2023 fandt 2023 Webflow Speed Build Challenge - EMEA Regional sted for at afgøre, hvem der ville sikre sig den sidste plads i semifinalen. Hver kvalifikationsdeltager fik en prompt og i alt 20 minutter til at generere en idé og bygge den i Webflow. Du kan se genudsendelsen her. Efter de 20 minutter var det en tie-break. Dommerne gav de to kvalificerede fem ekstra minutter til at generere en ny interaktion til siden. Efter 25 minutters hårdt arbejde sikrede Kvalifiks Senior Digital Designer Riziki Nielsen sig sin plads i semifinalen.

Semifinale og finale

Den 5. oktober 2023 skal Riziki og de 3 andre semifinalister konkurrere i San Francisco på Webflow Conf 2023. Hvis du er på konferencen, kan du se semifinalen og finalen live, ellers vil du kunne streame den på Youtube. Præmierne er store, og alle kvalificerede vil modtage en high-five fra Webflows CEO Vlad.

Vi glæder os til at heppe på vores talentfulde designer Riziki og håber, at resten af Danmark også vil heppe på ham.

Fortsæt med at læse