Tilbage

Ny partner i Kvalifik

Vi er glade for at kunne annoncere en betydelig ændring hos Kvalifik. Med tilføjelsen af en ny medejer, Rebecca Busk, og en omfattende omstrukturering bekræfter virksomheden sin position som en førende aktør inden for digitale løsninger. Læs videre for at få flere detaljer om denne spændende transformation.
10. oktober 2023
Af
Kvalifik
,
Pressemeddelelse

Omstrukturering og ny partner

Det er med stor glæde at vi kan offentliggøre at Kvalifik styrker ledelsen med en ny medejer, Rebecca Busk. Managing partner Søren Boesen øger samtidig sin ejerandel.
Daniel Riegels, medstifter af Kvalifik i 2015, sælger sine andele efter en gradvis tilbagetrækning siden 2021 og en forestående flytning til USA. Han fratræder samtidig som bestyrelsesforperson. Nils Abdi-Andersen, tidligere medarbejder, har også solgt sine andele som led i omstruktureringen.

Topatlet med flair for forretning 

Rebecca har været en del af Kvalifik siden februar 2021. Hun har boet en lang årrække i USA, hvor hun roede på eliteniveau og tog en MBA på University of Louisville. Hun har stor erfaring med at arbejde med digital markedsføring, e-commerce, ledelse og forretningsudvikling, både som selvstændig konsulent og som marketingschef. Hun blev en del af Kvalifik i 2021 og har her ledt nogle af Kvalifiks flagskibsprojekter. Siden årsskiftet har hun været en del af den daglige ledelse sammen med Søren Boesen.<br>

"Hendes drive, sans for forretning og detaljeorienterede overblik er exceptionelt, så jeg er utrolig glad for at få Rebecca ind som partner og medejer i virksomheden. Det her stiller Kvalifik utrolig stærkt og jeg er begejstret for fremtidsudsigterne" udtaler managing partner Søren Boesen, der har stået i spidsen for Kvalifik siden 2021. 

Kom forbi og fejr det med os

Rebecca får titel af partner og Commercial Director og vil dels fokusere på at optimere Kvalifiks interne processer, samtidig med at hun fortsat er tæt engageret med Kvalifiks kunder og bringer dem ind i fremtiden med veludførte digitale løsninger.

Rebecca udtaler: "Det er med stor ydmyghed og entusiasme, at jeg indtager denne nye rolle hos Kvalifik. Vi befinder os på en utrolig spændende rejse, hvor jeg kan forene min passion for innovation med min internationale erfaring fra mine år i USA og min målsætning om at skabe bæredygtig vækst. Mit primære fokus forbliver at sikre, at vi fortsætter med at levere på højeste niveau og støtter vores kunders vækst gennem stærke digitale strategier og innovative løsninger. Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med Søren og det ekstremt talentfulde team her på Frederiksberg."

Onsdag den 25. oktober kl. 16.00 afholder vi en reception i vores nye lokaler på Frederiksberg for at byde Rebecca velkommen som partner. Alle kontakter og venner af huset er velkomne til at deltage, men vi beder dig om at tilmelde dig her.

Fortsæt med at læse